alto palancia agua

Puro Teatro, despatx d´arts escèniques ofereix aquest cap de setmana la fi de curs per dos dels grups en els qui treballa durant l´any

toni guillot en la serPuro Teatro, despatx d´arts escèniques ofereix aquest cap de setmana la fi de curs per dos dels grups en els qui treballa durant l´any.

 


Serà el tancament de la temporada per donar pas a les vacances després d´un mes molt intens per al seu director, Toni Guillot, qui també dirigeix l´aula municipal de teatre.
Toni ha passat per Hoy Por Hoy Maestrat per comentar els dos muntatges que ofereix aquest divendres, dissabte i diumenge: La calle de Jamás i Sala d'Espera.
A les 7.30 representacions del grup infantil i a les 22.30 els adults no professionals portaran damunt de l´escenari de l´auditori municipal tot el treball de guionització, expressió i interpretació que ha fet Guillot des de daderra i des de el mateix escenari per ensenyar Teatre els seus alumnes.

la calle del jamas

 

sala de espera

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació