alto palancia agua

La regidora de cultura Anna Fibla diu que intentaran reobrir el JJ Cinema

anna fiblaLa regidora de cultura de Vinaròs Anna Fibla ha informat que l'Ajuntament intentarà tornar a reobrir el cinema JJ a més de confirmar que està treballant per al projecte d'un centre sociocultural que pal·lie les manques que té la ciutat.

 

 

La segona tte d'alcalde i responsable cultural ademas de comerç, agricultura i pesca, també ha revelat que en les excavacions arqueològiques del poblat iberic del Puig de la Misericòrdia s'han trobat elements molt importants com dues tombes amb dos caps de xiquets que seran estudiades per a la seua datació i catalogació.

Anna Fibla ha passat per Ara com ara Maestrat on ha donat a conéixer tota la programació del mes de juliol que d'alguna forma està complementat al Festival de curts que de nou ha penjat el cartell de no hi ha entrades en el JJ durant els tres dies de les projeccions de les obres seleccionades per a la final.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

covid-amics

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació