Evaristo Martí engega el sisè mandat consecutiu amb mes del 75% dels vots a Rossell

Evaristo MartiEvaristo Martí engega el sisè mandat consecutiu amb mes del 75% dels vots a Rossell.

Entrevista a HxH Maestrat de Evaristo Martí Vilaró:

Martí es convertirà en un dels alcaldes més veterans de la província i la Comunitat quan acabe el mandat després de 24 anys.
L'edil afronta aquest sisé mandat estant immers en els preparatius de la setmana cultural i les festes patronals que se celebraran des del 3 d'agost i des del 10 respectivament. Enguany actuació molt important amb l'últim espectacle de Pep Gimeno "Botifarra" , segurament el millor "*cantador" valencià de tots els temps. Les entrades estan ja a la venda.
L'alcalde de Rossell és protagonista a més d'un gest polític difícil de veure. Malgrat haver obtingut un resultat de "bàsquet" amb sis regidors per al seu partit el PSOE i un per al PP, ha decidit integrar a aquest en l'equip de govern com un membre més del mateix sense tindre en compte el color polític, per la qual cosa el Govern Municipal de Rossell s'ha aprovat amb els set regidors que hi ha en el municipi.
Sens dubte un gest que defineix a les clares el tarannà democràtic, conciliador i de bona persona d'un alcalde ja mític en tota la província de Castelló i en la veïna comarca del sud de Tarragona.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació