alto palancia agua

Vinaròs preparat per a les festes de Sant Canut i Sant Sebastià

albella 170120Des de l'Ajuntament, amb la Brigada Municipal i Policia Local, s'ha coordinat tot el dispositiu especial per garantir que totes les activitats que se celebren a l'ermita es desenvolupen sense incidències. El regidor Marc Albella ha estat aquest mati a Hoy por Hoy de Ser Maestrat per donar tots els detalls de la festa que es va presentar el dimecres.

Llegeix més...

La Generalitat presenta el projecte per al segellat de l'abocador de Vinaròs

ABOCADORAquest dijous s'ha traslladat fins a Vinaròs el director general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, Joan Piquer, per a donar a conèixer el projecte per al segellat definitiu de l'abocador. Cal destacar que la Generalitat ja ha tancat el procés de licitació de les obres i ara els tècnics autonòmics estudien les 10 ofertes presentades per escollir la més indicada. En total suposarà actuar en més de 58.000 metres quadrats, amb una actuació que es preveu que tinga una durada aproximada d'11 mesos.

Llegeix més...

Vinaròs es prepara per a les festes de Sant Canut i Sant Sebastià

SEBASTIÀL'alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, acompanyat pel regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella i el regidor de Transició Ecològica, Hugo Romero, ha presentat la programació per als dies de Sant Canut i Sant Sebastià. Cal destacar que cada any es compta amb la participació de milers de veïns i des del Govern Municipal, amb la col·laboració de la Policia Local, es coordinarà un dispositiu especial per garantir la bona marxa de totes les activitats que es celebraran aquest diumenge 19 de gener.

Llegeix més...

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació