alto palancia agua

Cultura anuncia treballs de reforç i reparació dels murs interns del poblat iber

POBLAT IBERIC VINAROS MURSAquesta setmana han començat a Vinaròs les feines per a consolidar les pedres i evitar possibles despreniments dels murs interns del jaciment iber del Puig de la Misericòrdia, un dels més importants de la comarca del Baix Maestrat amb més de 2.700 anys d'antiguitat. Cal destacar que en la darrera campanya d'excavacions es van fer descobertes significatives, com un petit taller que es feia servir per crear petites peces de metall, així com vasos que contenien cereals.

Els regidors de cultura, Marc Albella i de Medi Ambient, Jordi Moliner han passat per Hoy por Hoy Maestrat.

 

Llegeix més...

La ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha anunciat que el Govern ha decidit segellar de manera definitiva el Castor

El Edda FidesLa ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha anunciat aquest dimarts al Senat que el Govern ha decidit segellar de manera definitiva els pous del dipòsit de gas Castor.

 La voluntat de l'Executiu és desmantellar posteriorment les *intalaciones, tant les submarines com les situades sobre la superfície, però aquesta decisió se subordinarà als resultats d'un estudi que està en fase de licitació.

 

 

Llegeix més...

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

banner ficcions 11a 300x250 PV

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació