Maria Dolores Miralles repetirà com a candidata del Partit de Vinaròs Independent

MARIA DOLORES MIRALLES 2018Hora 14 Maestrat amb Juanjo Benito.

 

 

 

El Partit de Vinaròs Independent (PVI) ha confirmat  a la seu del partit la seua presentació a les pròximes eleccions municipals de maig de 2019 i que la seva candidata a l’alcaldia serà Maria Dolores Miralles Mir. És la sisena legislatura que el PVI es presenta a uns comicis, tal com ha destacat el seu secretari, Carlos Roger.

Roger també ha assenyalat que amb el PVI amb responsabilitats de govern, amb 4 anys a l’alcaldia i altres 4 com a soci de govern del PSPV, la ciutat “va viure una dels seus millors i més pròsperes etapes”.

Roger va recalcar, a més, que els tres pilars fonamentals del programa del PVI seran l’aposta pel desenvolupament del polígon industrial Soterranyes, la potenciació de les polítiques socials i l’impuls al comerç local perquè Vinaròs “torni a ser un referent comarcal”.

Maria Dolores Miralles Mir repetirà com a candidata a l’alcaldia del PVI. Professora de professió, va ser regidora de Cultura durant 4 anys, i en aquesta legislatura en l’oposició, està donant cada mes el 25% dels seus emoluments a associacions i oenegés locals, tal com es va comprometre en la campanya electoral.

Per a la candidata independent, el PVI “és un partit que té l’únic objectiu de lluitar i treballar pel futur pròsper de Vinaròs”.

Va destacar que la candidatura “estarà formada per una llista de persones molt diverses amb l’únic objectiu de treballar pel poble i no per interessos de partit, com passa en les formacions grans d’àmbit nacional o autonòmic”.

Finalment, ha agraït a l’executiva del PVI l’haver dipositat la seva confiança per ser la triada per liderar aquest projecte.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació