Artemi Rallo denuncia que Barrachina i el PP han votat en el Congrés contra el Decret que possibilitarà la bonificació del peatge per a camions en la nostra província

artemi rallo congresoEl Reial Decret-Llei 18/2018 sobre mesures urgents en matèria de carreteres ha sigut aprovat amb el vot en contra del Partit Popular.

 

.- El diputat nacional del PSPV-PSOE per Castelló, Artemi Rallo, denuncia que els diputats del Partit Popular per la província de Castelló, Miguel Barrachina i Óscar Clavell, “han tornat a votar avui en el Congrés en contra de la província de Castelló a  la qual diuen representar, votant ‘NO’ a la convalidació del Reial Decret que és imprescindible aprovar per a bonificar el pas de camions pesats per l'autopista AP-7 en la província de Castelló”.

Es tracta del Reial Decret-Llei 18/2018 sobre mesures urgents en matèria de carreteres, que va ser aprovat pel Consell de Ministres el passat 8 de novembre, sense l'entrada del qual en vigor, no es podria autoritzar la bonificació per al tràfic pesat en l'AP-7 al seu pas per les nostres comarques”.

“Una vegada més”, lamenta Rallo, “els representants del Partit Popular donen l'esquena a la província de Castelló”. “És molt trist”, assenyala, que “algú com el diputat Barrachina puga ser tan irresponsable en l'exercici de la seua labor parlamentària”.

Al diputat socialista li sembla “una indecència” que des del Partit Popular “s'estiga fent tot el temps soroll difonent mentides sobre les intencions del Govern d'Espanya respecte al peatge de l'autopista, i que a l'hora de la veritat, quan cal ajudar a prendre decisions, opten per votar en contra per a perjudicar els interessos de les ciutadanes i els ciutadans de la província de Castelló”.

“Afortunadament”, afegeix, “una majoria de diputades i diputats liderats pel Grup Socialista ha votat a favor de Castelló per a convalidar el Reial decret que farà possible que pròximament el Govern de Pedro Sánchez puga bonificar el peatge per als camions en el tram que connecta Hospitalet de L’Infant amb Torreblanca”.

“El mateix govern que acabarà amb el peatge de l'autopista el 31 de desembre de 2019 perquè a partir de l'1 de gener de 2020 transitar per l'AP-7 per la província de Castelló resulte gratuït per a tots els usuaris de la via”.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació