Han començat els treballs per materialitzar el "camí fluvial del riu Sénia".

TREBALLS CAMI FLUVIAL DEL SENIAEstarà llest a principis d´estiu, és podrà fer a peu i en bici i passa per deu pobles del Maestrat i del Montsià.

Àudio: Tere Adell, Gerent de la Mancomunitat de la Taula del Sénia.

 

 

L'Ajuntament d'Alcanar ha finalitzat les primeres actuacions per a fer realitat la part canareua del projecte "Camí fluvial del riu Sénia", una ruta que anirà des de la Pobla de Benifassà fins a Alcanar, aprofitant els camins dels voltants del riu Sénia, i que vol estimular el turisme rural.

Segons ha informat Tere Adell, la gerent de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, que ha creat el projecte, el camí serà transitable a peu i amb bicicleta i estarà enllestit des d'Alcanar fins a la Sénia en començar l´estiu. En una segona part es farà el tram que arriba fins al naixement del riu dalt del pantà d´Ulldecona.

El recorregut, d'uns 50 quilòmetres, transcorre per una desena de municipis, de què tres són catalans (Alcanar, Ulldecona i la Sénia), mentre que els altres set són valencians (la Pobla de Benifassà, Rossell, Canet lo Roig, Sant Rafel del Riu, Traiguera, Sant Jordi i Vinaròs).

El projecte pretén impulsar el turisme de natura i fer accessibles els actius mediambientals i patrimonials dels municipis que toquen al riu Sénia. .

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació