El PSPV-PSOE considera intolerable que el Govern de Rajoy no vaja a fer res a la costa nord de la província de Castelló en 2018

despreniment zona nord vinarosNo inclou les partides necessàries per a escometre les obres pendents en la zona nord, especialment a la malmesa costa de Vinaròs perquè no les considera prioritàries.

 

Per altra banda el PP critica el Govern municipal vinarossenc per donar a conèixer el programa de la Fira del llibre avanç a la premsa que en la comissió informativa municipal.

 

130418-HORA 14 MAESTRAT. Edita i presenta Juanjo Benito

Audio: Hora 14

 

 

El secretari de Medi Ambient, Sostenibilitat i Costes del PSPV-PSOE en la província de Castelló, i primer tinent d'alcalde, Guillem Alsina, considera "intolerable" que el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat per a 2018 haja tornat a oblidar-se del nord de la província de Castelló. "Un any més, Rajoy deixarà que transcórreguen els dies sense fer cap tipus d'actuació en el nostre litoral, malgrat la dramàtica situació en la qual es troba, perquè l'amenaça de la regressió és constant."

Alsina considera molt preocupant la forma d'actuar de la directora general de Costas, Raquel Orts, "que pretén solucionar els problemes a l'estil Rajoy, negant-los i deixant que passe el temps sense actuar."

Diu que ho va poder comprovar en primera persona fa ara un any quan es va entrevistar amb ella a Madrid, acompanyat pel diputat per Castelló, Artemi Rallo. "Per a la nostra sorpresa, ens va dir que ens anàrem oblidant dels espigons que estava projectat construir des de fa diversos anys a Vinaròs per dues raons: perquè no hi ha diners i perquè li sembla que no són prioritaris."

Per al responsable de Medi ambient de l'Executiva Provincial del PSPV-PSOE, "resulta molt preocupant que la persona que ocupa la Direcció general de Costas siga capaç de donar aquest tipus de respostes, perquè se suposa que es tracta d'algú que sap del que parla".

Encara que després de sentir-la, "tinc seriosos dubtes, perquè dir que no és necessari actuar en un lloc com Vinaròs, en el qual el passat estiu es van produir ensulsiades en la cala Sòl de Riu, no sembla molt encertat."

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació