Puig convocarà als alcaldes afectats per la manca de trens de rodalies

11 6 16 XIMO PUIG VISITA SER MAESTRAT 1El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat una reunió "en les pròximes setmanes" amb els municipis afectats per la falta d'inversió per a les línies de Rodalies en el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat per a 2018

HORA 14 MAESTRAT-120418-Edita i presenta Juanjo Benito.

 Així ho ha explicat el cap del Consell després de presidir la reunió del consell d'adreça de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, que ha tingut lloc en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre.


Puig ha denunciat que el ministeri de Foment va anunciar 1.400 milions d'inversió durant 9 anys per al pla de Rodalies de la Comunitat, però, ha assenyalat, en aquests moments no apareixen ni 50 milions. Un "incompliment escandalós", en paraules de Puig, que ha recordat que "el que hauria de fer-se en 9 anys tardaria 70 a aquest ritme".


El president ha avançat que li farà arribar al president del Govern, Mariano Rajoy, el "sentiment de greuge" que es desprèn d'uns pressupostos que, ha incidit, incompleixen la paraula donada per part tant del president com del ministre de Foment, Íñigo de la Serna.
A més, Puig ha denunciat que el Govern central té un deute històric amb la Generalitat tant pel finançament com per la infrainversió, i ha advertit que el Consell "no perdonarà" cap d'aquestos deutes.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ALTO PALANCIA ACTIVATE

ap.BANNER ACTIVATE.300x300px

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació