Benicarló preparada per a la festivitat de Sant Gregori

ermita de san gregori de benicarloAvui ha passat per "Avui per Avui", Ilde Año el regidor d´obres i serveis, festes i falles.

Àudio:

 

L’ermita de Sant Gregori ja està preparada per celebrar, aquest dimecres, la seua festa anual per excel·lència, durant la qual s’elaboraran 40 paelles gegants i es repartiran més de 7.000 confits. La Brigada d’Obres i Serveis ha adequat en les últimes setmanes tota l’ermita i el seu entorn .

El proper dimecres 9 de maig Benicarló celebrarà la festa de Sant Gregori amb la tradicional romeria a l’ermita de la ciutat que porta el nom del sant. Els actes començaran a les 9.00 hores, amb la sortida de la romeria des de l’església de Sant Bartomeu i el repartiment de les paperines amb els típics confits (enguany se’n repartiran més de 7.000) i els ramets de romer.

Una vegada a l’ermita, després de la missa, començaran els preparatius per a elaborar les 40 paelles que l’associació Amics de Sant Gregori, organitzadora de la festa, prepara cada any amb la col·laboració de nombrosos ciutadans de Benicarló.

Amb motiu d’aquesta festivitat tan marcada en el calendari festiu benicarlando, la Brigada d’Obres i Serveis ha realitzat diversos treballs de neteja i manteniment en l’ermita i els voltants. Concretament, s’ha pintat l’ermita, la zona de torradors i s’han adequat els espais comuns en previsió de l’afluència de gent. A més, s’han desbrossat tots els camins dels voltants de l’ermita i s’ha instal·lat senyalització nova.

El regidor de Festes i també de Serveis Públics Municipals, Ilde Añó, ha animat la gent a acudir a l'ermita i ha volgut posar especial èmfasi en la necessitat que tots els benicarlandos i benicarlandes que acudisquen a l'ermita respecten les instal·lacions.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ALTO PALANCIA ACTIVATE

ap.BANNER ACTIVATE.300x300px

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació