Benicarló reactiva la relació amb Ladispoli i fomenta l'intercanvi d'experiències

visita a ladispoli de xaro i domingoL'alcaldessa de Benicarló i el regidor d'Agricultura han visitat la ciutat italiana de Ladispoli en el marc de la 68 Sagra del Carciofo Romanesco.

Àudio: Domingo roca, regidor d´agricultura.

La visita ha servit per a reforçar l'agermanament i per establir les bases de futurs intercanvis d'experiències, tant a nivell esportiu com social o cultural.

 La visita de l'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i del regidor d'Agricultura, Domingo Roca, a Ladispoli ha reactivat la relació entre les dos ciutats unides per un denominador comú: la carxofa. L'alcaldessa ha subratllat que «el fet d'assistir als actes centrals de la 68 Sagra del Carciofo Romanesco ens ha permés promoure els llaços d'unió entre Benicarló i Ladispoli i assegurar una millor cooperació entre les dos ciutats».

 En aquest sentit, Miralles ha anunciat que «reforçarem el desenvolupament conjunt de projectes econòmics, socials, culturals i esportius, tal i com han fet recentment els membres del Club d'Atletisme Baix Maestrat», en referència a l'assistència de diversos esportistes del Club a una cursa organitzada recentment a Ladispoli.

 L'alcaldessa també ha destacat que «hem iniciat els contactes per a promoure la relació entre el Centre Ocupacional El Maestrat de Benicarló i un centre ocupacional de Ladispoli, que podria desembocar en projectes socials de gran interés per als dos centres».

 Aprofitant la recepció oficial a la delegació de Benicarló, Xaro Miralles va lliurar a l'alcalde de Ladispoli, Alessandro Grando, una reproducció del cartell de la XXV Festa de la Carxofa, obra de l'artista valencià Manuel Boix, i va convidar a l'alcalde a assistir als actes centrals de la propera edició de la Festa de la Carxofa de Benicarló, que tindran lloc a finals de gener de 2019. 

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ALTO PALANCIA ACTIVATE

ap.BANNER ACTIVATE.300x300px

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació