Ciutadans de Benicarló aposta per replantejar la 'Festa de la Carxofa per a millorar la seua promoció

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Benicarló, Benjamí Martí, ha defensat que "Cs aposta per replantejar la 'Festa de la Carxofa' per a millorar la seua promoció" i, en aquest sentit, ha instat al Govern a "realitzar una avaluació de l'impacte que ha tingut aquesta última edició que ha batut rècords d'assistència, però que ha de seguir creixent en qualitat". 

Així, "és necessari millorar l'accés públic al producte exposat i fer-ho més concorde al volum de visitants que ha aconseguit l'exhibició gastronòmica en els últims temps", ha explicat el regidor, qui ha afegit que "també és important crear nous espais on es mostre l'ampli ventall de possibilitats que ofereix la carxofa".           

Així mateix, Martí s'ha mostrat "satisfet pel gran nombre de visitants sobretot durant el principal cap de setmana d'aquesta festa" i per açò, ha volgut "felicitar en nom de Cs a l'Associació de Restauradors, així com al matrimoni Llorach pel reconeixement a la seua labor en profe de la difusió de l'hortalissa benicarlanda". "Tampoc volem oblidar-nos des del grup municipal d'agrair el suport dels companys de Cs especialment dels diputats nacionals, Toni Cantó, Vicente Ten i Sandra Julià o de la portaveu provincial, Merche Ventura, al costat de la resta d'electes i diputats que es van acostar a viure de primera mà aquestes festes", ha apuntat el portaveu, al mateix temps que ha desitjat que "el 2019 siga encara millor que aquesta edició que tanquem".

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

ALTO PALANCIA ACTIVATE

ap.BANNER ACTIVATE.300x300px

ap.BANNER GASTRONOMÍA.300x300px

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació