L'Ajuntament de Peníscola destinarà més d'un milió d'euros a Turisme en el pressupost de 2020

raquel parisLa publicitat i la programació d'esdeveniments i accions promocionals, entre els quals es troba l'assistència a tretze fires, centren bona part dels esforços que realitzarà l'administració local
La programació d'activitats, mercats i esdeveniments, així com la creació de producte turístic sumen més de 300.000€
Pel que respecta a la planificació estratègica, la millora de l'accessibilitat i la intel·ligència turística, es contemplen al voltant de 140.000€ per a actuacions l'any pròxim.

 


Després de l'aprovació provisional del projecte de pressupostos per a l'any pròxim per part del ple municipal, l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola ha detallat quines són les seues previsions per a 2020.
La promoció turística centra bona part dels esforços d'aquest àrea, que contempla també la realització i programació d'activitats i esdeveniments promocionals, com l'assistència a fires nacionals i internacionals.
Més de 300.000€ es destinaran a promoció i publicitat al llarg de l'any pròxim per a contribuir a la notorietat de la destinació turística, xifra que se suma als esforços que es dedicaran a la consolidació del producte turístic Peníscola de Cinema i les inversions en intel·ligència turística per al desenvolupament del nou Pla Director de Peníscola com a Destinació Turística Intel·ligent.
Quant al producte Peníscola de Cinema, es pretén renovar el conveni amb Turisme Comunitat Valenciana, pel qual es destinaran 100.000€.
A més, en matèria d'intel·ligència turística, es contemplen 40.000€ per a la posada en marxa d'actuacions proposades en el Pla Director, així com 98.000€ per a la millora de l'accessibilitat de la Platja Sud.
Dinamització de l'oferta complementària: restauració, oci i compres
Pel que respecta a la programació d'activitats, el pròxim pressupost preveu la celebració de nous esdeveniments “que contribuïsquen a dinamitzar l'activitat econòmica en la localitat al llarg de totes les setmanes de l'any, així s'inclouen a l'agenda municipal nous esdeveniments esportius, la primera Fira de la Mar i un nou festival de flamenc”, ha explicat la regidora de l'àrea de Turisme, Raquel París, recordant que l'àrea de Turisme inclou en la programació d'agenda diversos mercats, jornades gastronòmiques, visites guiades, activitats a les platges, activitats esportives i lúdic-culturals per a xiquets, totes totalment gratuïtes i per a les quals l'Ajuntament consigna més de 300.000€ per a l'any pròxim.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

agustinet

ntc vertical

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació