L´Alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha fet el balanç de l´any a la SER MAESTRAT

ANDRES MARTINEZ 301219L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez ha fet avui un balanç de l'any 2019 en la tradicional entrevista que concedeix a Ser Maestrat per a tancar informativament l'anualitat.

 


En el capítol de novetats l'alcalde ha anunciat per al 2020 la celebració d'una Fira de la Mar a instàncies de la regidoria de l'àrea que presideix l'actual titular de la confraria de pescadors.
Martínez ha ressaltat que amb el pressupost aprovat ja per al pròxim exercici continua destacant la preocupació pels aspectes socials de la gestió municipal, que són l'única partida que no ha passat per un afinament de pressupost.
La preocupació pel turisme continua present amb més d'un milió d'euros per a la promoció en els mercats externs que nodreixen de clients a la ciutat o un apartat important se centrarà en el capítol Esportiu,
Entre moltes altres qüestions l'alcalde de Peníscola ha qualificat de desastrós el manteniment i la programació del Palau de Congressos, de titularitat autonòmica, on fins i tot hi ha goteres que afecten el pati de butaques i en el qual la programació ha quedat reduïda a la temporada estival.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació