La Generalitat invertirà 178 milions d'euros a la província de Castelló l'any 2020 segons ha dit avui la diputada Ana Besalduch a SER Maestrat.

ANNA BESALDUCH EN LA SER 271219La Generalitat invertirà 178 milions d'euros a la província de Castelló l'any 2020 segons el recollit en els Pressupostos aprovats fa uns dies en les Corts i que ha posat de manifest hui la diputada Ana Besalduch a SER Maestrat.

 


Segons l'única representant del Baix Maestrat en la cambra legislativa la nostra província rep una inversió superior a la mitjana per número de població que té en relació a tota la Comunitat.
Besalduch ha destacat que aquest cinqué pressupost del Govern del "Botánic" tirarà avant malgrat el deute de 46.000 millores de € que va deixar el PP després de mes de 20 anys manant en la Comunitat.
Respecte al municipi del qual és alcaldessa, Besalduch va destacar que precisament hui s'obri el restaurat Palacio de Villores, que estava a punt de perdre's, després d'una inversió conjunta de Generalitat, Diputació i Ajuntament de 650.000€.
L'alcaldessa va destacar que per fi i després de 20 anys de promeses enguany es licitarà la residència per a majors amb 66 places d'interns i 33 de centre de dia per 7,5 milions que inverteix el govern de Ximo Puig , qui aquesta vesprada estarà a Sant Mateu en l'acte del Palau de Villores.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació