El grup industrial Gil Comes, l'empresa més important de Vinaròs i entre les més importants d'Espanya en el seu sector, celebra aquests dies el 50 aniversari de la seua fundació.

paco gilEl grup industrial Gil Comes, l'empresa més important de Vinaròs i entre les més importants d'Espanya en el seu sector, celebra aquests dies el 50 aniversari de la seua fundació.

Entrevista a Paco Gil, president del grup Gil Comes.

 


presentacion 50 aniversario gil comesJ.V./ En un acte celebrat aquest matí en el centre *Vinalab, el president del grup Paco Gil *Eixarch, ha fet un recorregut per la història de l'empresa dónes la seua fundació en 1969 per part del seu pare i el seu oncle, Francisco i Vicente Gil fins a l'actualitat amb la incorporació de la tercera generació.
L'acte ha comptat amb la presència del delegat de Presidència de la Generalitat a Castelló, Adolf Sanmartín,en representació del President, l'alcalde , Guillém Alsina i representants de tota la corporació així com una nodrida representació del món empresarial i comercial vinculat a la "firma" vinarosenca. Des de Mercadona, el seu client més important, fins als comercials i distribuïdors de tot el món.
Gil *Comes manipula 20.000 t de matèria primera a l'any, dona treball a mes de 4000 persones en els seus tres principals centres a Vinaròs, Larache (Marròc) i el Perú i enguany ha facturat més de 80 milions d'euros. El president, en entrevista concedida a Ser Maestrat i TV Castelló es mostra satisfet del creixement de l'empresa que està llançat una nova línia de producte al costat del Menú, que es diu Marítim i que acompanya a la gran producció com a proveïdor de Mercadona i a la seua comercialització industrial en el sector hostaler. Fa pocs anys ha començat a exportar, fins i tot al Japó, una fita tractant-se de productes derivats de la pesca.

gil comes acte ANIVERSARI

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació