banner 700x125 terres maestrat jornades

Morella crida a la participació en xarxes socials amb la campanya #VotaMorella

Morella 30 años de luz juntos Ferrero Rocher La ciutat vol aconseguir ser la seu de les *campanadas de Cap d'any de Telecinco i Ferrero Rocher

 

L'inici de la campanya a través de l'ajuntament i Morella Turística ha comptat amb fotos i vídeos molt compartits

Morella convida a la participació ciutadana en la campanya 30 anys de llum junts de Ferrero Rocher en la qual participa amb l'etiqueta #VotaMorella i aconseguir ser la seu de les campanadas de Cap d'any de Telecinco. D'aquesta manera, es busca una major difusió de la candidatura de Morella amb la implicació de *morellanas, *morellanos i visitants i la seua estima per la ciutat.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha «animat a tots i totes a participar en aquesta campanya i votar per Morella per a celebrar la Festa de la llum de Ferrero Rocher el 21 de desembre i les *campanadas de Cap d'any de Telecinco». També ha comentat que «amb l'etiqueta #VotaMorella pretenem que el missatge arribe a més gent i que participe tot el poble de manera activa». L'edil ha recordat «que és una promoció molt important per a la ciutat i que entre totes i tots podrem aconseguir-lo i celebrar-lo amb una gran festa». *Rhamsés ha explicat que «l'inici de la campanya a través de les xarxes oficials de l'ajuntament i Morella Turística han sigut un èxit i cal continuar amb els vots, ja que queda molt temps fins al nou de desembre».

Cal recordar que Morella competeix amb *Valderrobres, *Rubielos de Mora, Guadalupe i Pobla de *Sanabria en aquesta primera fase de la competició que s'allarga fins al 9 de desembre. Els dos pobles amb més vots passaran a la final, en la qual s'obrirà una nova votació fins al 15 de desembre, ho decidirà el municipi guanyador. *Rhamsés ha aprofitat per a «desitjar sort a la resta de municipis que participen en aquesta campanya de Ferrero Rocher, ja que és una molt bona oportunitat de promoció».

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació