alto palancia agua

El curtmetratge Krisis de Daniel Fibla Anselem ha sigut acceptat per a competir en la preselecció de les obres que es presenten als Oscars

Dani fiblaEl curtmetratge Krisis de Daniel Fibla Anselem ha sigut acceptat per a competir en la preselecció de les obres que es presenten als Oscars enguany i dins d'aquesta categoria segons va informar aquest cap de setmana el cineasta molt vinculat a Benicarló.

 


Dani *Fibla va concedir el dilluns una àmplia entrevista a SER *Maestrat per a comentar la notícia que suposa una alegria important per a l'equip del cineasta que amb aquesta producció ja ha aconseguit nombroses distincions tant a nivell nacional com internacional, l'última aquesta mateixa setmana, en el Festival de Sant Andreu de la Barca.
*Krisis basa el seu argument en un superheroi que perd els seus poders i acudeix a un psicoanalista (per descomptat argentí) perquè l'ajude. Clau de comèdia, sempre difícil, amb un gran equip d'actors i professionals que de moment han rebut la xicoteta recompensa de ser acceptats en la fase final de les aproximadament 100 produccions de les quals eixiran els 10 finalistes que quedaran reduïts a 5 per a la gala de lliurament de premis. Sort a Dani *Fibla i a l'equip de *Krisis.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació