alto palancia agua

La Universitat Popular de Peníscola obre el període de matrícula en línea amb nous cursos i activitats

ACTIVITATSLa Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha anunciat l’obertura del període de matriculació telemàtica per a la Universitat Popular del curs 2019-2020

La inscripció pot realitzar-se a través de la pàgina web www.universitatpopularpeniscola.com emplenant un formulari i sol·licitant plaça en qualsevol dels cursos en oferta per als dos quadrimestres.

Concretament, aquest curs es desenvoluparà entre el 21 d’octubre i el 8 de maig i les novetats en oferta de curs més significatives són la Batucada, el de cuina Japonesa, la construcció de mobles amb palets, francés avançat, Mindfullness, impressió 3D o disseny de videojocs.

La resta de cursos programats s’engloben dins de cinc àrees: Artística i Manualitats, Esports i Salut, Informàtica, Idiomes i Música. La programació compta també amb una oferta de cursos homologats com a titulacions oficials.

Paral·lelament al desenvolupament dels cursos, la UP té previstes altres activitats com xarrades o tallers gratuïts per als inscrits, així com un Cinefòrum els últims divendres lectius de cada mes, en les mateixes dependències de la, des de les sis de la vesprada fins a les vuit i mitja.

Les inscripcions presencials es podran realitzar a partir del 10 d’octubre i es realitzarà una jornada de portes obertes el dia 19 d’aquest mes. (Nota de premsa)

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació