alto palancia agua

Peníscola realitzarà un Hall Escape sobre Cine als ponts d'octubre i novembre

ESCAPELa Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola ha programat per als pròxims ponts una activitat amb la qual donar a conéixer els escenaris de rodatges de la ciutat i posar a prova els coneixements dels participants sobre les sèries i pel·lícules rodades en aquesta ciutat de cinema.

Concretament es tracta d'un Hall Escape, una prova de preguntes i proves la finalitat de les quals és acabar el recorregut superant enigmes, on els participants podran posar-se a prova visitant els llocs més emblemàtics de la Peníscola de Cine, al mateix temps que competiran amb altres equips participants.Es realitzarà entre els dies 8 i 13 d'octubre, així com entre els dies 31 d'octubre i 3 de novembre, en horaris variables d'11h a 14h i a les vesprades de 16.30h a 19.30h.

Aquesta activitat podrà realitzar-se pel nucli antic de la ciutat, sense necessitat d'inscripció prèvia, únicament les parelles o grups hauran d'acostar-se a la carpa d'inici de l'experiència, situada al costat de l'oficina d'informació turística del Passeig Marítim, per a donar començament a la ruta i anar superant enigmes a mesura que van coneixent els racons més bells i inspiradors de la ciutadella i que la indústria audiovisual ha reflectit en la xicoteta o gran pantalla. Els qui resolguen amb èxit l'enigma i completen el recorregut rebran com a premi un joc de taula sobre Peníscola de Cine.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació