alto palancia agua

"Creixem és un somni que s'està fent realitat poc a poc"

 

FOTOCREIXEMEl president de l'Associació Creixem de Vinaròs, Pedro García, ha assenyalat en una entrevista a Ser Maestrat, que "Creixem és un somni que s'està fent realitat poc a poc", i que "gràcies a projectes com el que es va celebrar ahir de la tallada de pel solidària, es donen a conèixer més".

Si vols conèixer l'Associació Creixem, escolta l'entrevista realitzada al programa Hoy por Hoy Ser Maestrat, al president d'aquesta associació, Pedro García. 

 

 

L'associació Creixem neix l'any 2013 com a resposta a la necessitat urgent de la creació d'un espai comú per part de diferents famílies amb fills o filles amb una anomalia congènita, una discapacitat, un retard en el desenvolupament o risc de patir-lo.

Els pares coincideixen a descriure l'arribada d'aquesta notícia com el moment més dolorós de les seves vides, una situació de tristesa de la qual sorgeixen sentiments i emocions que moltes vegades els costa identificar i reconèixer.

A tot això s'hi afegeix un desconeixement en el procés a seguir, ja que donat el diagnòstic un dels principals recursos és la derivació a un Centre d'Atenció Primerenca on poder desenvolupar la intervenció dels seus fills.

El que els passa a les famílies que viuen al nord de la província de Castelló és una inexistència de centres amb aquestes característiques.

Per aquest motiu, l'objectiu principal de l'Associació Creixem és donar resposta a les necessitats d'aquestes famílies creant un centre de rehabilitació infantil on els nens amb algun trastorn en el seu desenvolupament o amb risc de patir-puguin es avaluats i tractats de manera interdisciplinària pels diferents professionals.

 

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació