alto palancia agua

SANT MATEU MEDIEVAL: 8é Mercat Medieval de la capital del Maestrat de Montesa

sant mateu medievalOrganitzat pel Patronat Municipal de Turisme de Sant Mateu i l'Ajuntament de Sant Mateu, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i la Conselleria de comerç,  els pròxims dies 12 a la vesprada, 13 i 14 de juliol de 2019  es va celebrar  SANT MATEU MEDIEVAL, 8é Mercat Medieval de la capital del Maestrat de Montesa a l'entorn de la Plaça Major i carrers adjacents del barri antic.

Entrevista a l´alcaldessa Anna Besalduch:

 

La població de Sant Mateu va realitzar un viatge al seu esplendorós passat medieval amb la celebració de la huitena edició de Sant Mateu Medieval. El centre històric de Sant Mateu s'ambientarà per a retrocedir als segles XIII, XIV i XV i recordar els temps en què el comerç de llana amb Florència va fer de Sant Mateu, una de les poblacions més importants del Regne de València, fet que es veu reflectit en l'espectacular patrimoni monumental que es conserva en el seu barri antic declarat Bé d’Interès Cultural i en el seu qualificatiu de capital del Maestrat de Montesa.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació