alto palancia agua

El "traveller" vinarossenc Agustí Chaler a l'Antàrtida.


chaler antartida 1El ja famós viatger vinarocense Agustín Chaler ha trepitjat el passat estiu austral el seté i últim continent que tenia per visitar de manera contundent.

 

 

 

 

 

Entrevista Agustí Chaler, primera part:

Entrevista Agustí Chaler, segon part:

 


Chaler va poder viure intensament la realitat del continent gelat en un extraordinari viatge que va realitzar el mes de febrer passat partint de la ciutat mes meridional de l'Argentina, Ushuaia, per a arribar uns dies després a les bases que aquest país té a l'Antàrtida.
Chaler en aquesta ocasió va utilitzar un viatge turístic d'alt nivell amb un gran vaixell de creuer adaptat sobre el que en el seu moment havia sigut un trencaglaç rus, un tipus de vaixell imprescindible per a solcar els mars australs a pesar que allí siga estiu, a l'hivern seria impossible.
L'arquitecte vinarocense, reconvertit per decisió pròpia en viatger irreductible, va arribar a l'Antàrtida després d'haver estat un any per Iberoamèrica recorreguda de nord a sud, començant per Mèxic per a acabar en el continent gelat.
Embarcat en una expedició amb naturalistes, professionals audiovisuals i fins a un premi nobel, Chaler va passar per les illes Malvines, les Geòrgia del Sud i les Sanwich, les Orcadas, les Shetland del Sud fins a la Península Antàrtica.

chaler antartida 7 continentchaler antartida pinguinochaler antartida ballenachaler antartida basechaler antartida barcochaler antartida paisatje pinguinoschalar antartida paisatje badia

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació