alto palancia agua

Gimecons, l'empresa de Grup Gimeno especialitzada en el sector de la construcció, tant en l'àmbit públic com en el privat, es farà càrrec de les obres per a habilitar la nova residència per a persones majors de Vinaròs

centro de dia residencia vinarosGimecons, l'empresa de Grup Gimeno especialitzada en el sector de la construcció, tant en l'àmbit públic com en el privat, es farà càrrec de les obres per a habilitar la nova residència per a persones majors de Vinaròs. Unes instal·lacions que constaran de tres plantes situades sobre el centre de dia existent i que permetran donar resposta a una necessitat llargament demandada en la localitat.

 

LA CONSOLACIÓ MOSTRA LA SEUA SORPRESA DAVANT L'ANUNCI DE LA CONSTRUCCIÓ D'UN NOU COL·LEGI D'UNA LÍNIA: “TENIM L'ESPAI I SENSE COST”

 

HORA 14 MAESTRAT 

 


Amb una superfície construïda de 5.406 m2, les noves dependències de la Residencia de Vinaròs tindran capacitat per a 145 persones i comptarà amb 54 habitacions dobles i 37 simples, a més de banys adaptats, quatre ascensors i dues terrasses.
Quant a la distribució de l'edifici, la planta baixa albergarà les dependències d'ús compartit entre la residència i el centre de dia actual, com la sala de visites, la cafeteria, la sala de televisió, el gimnàs, la bugaderia, la sala d'estar, administració, el magatzem, la perruqueria-podologia, la farmàcia o la sala de capellans, entre altres. Les altres tres plantes acolliran les habitacions, així com zones comunes.
Al seu torn, el projecte inclou la creació d'un gran pati central, que actuarà com a element vertebrador de tota l'edificació, tant del centre de dia com de la residència. En aqueix sentit, en el projecte s'ha prioritzat la integració de les noves instal·lacions amb les ja existents.
Les obres començaran a l'agost i tindran un termini d'execució de 15 mesos

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació