alto palancia agua

Cervera del Maestre celebra aquest cap de setmana la VII edició de la Trobada de Dracs i Besties de Foc.

DRACS CERVERA 030719Cervera del Maestre celebra aquest cap de setmana la VII edició de la Trobada de Dracs i Besties de Foc.
4 figures mitològiques seran les que desfilessin durant dissabte i diumenge pels medievals carrers de Cervera vingudes de les comarques de Tarragona i Barcelona on hi ha molta tradició de dracs, encapçalades per la *Faram d'aquest municipi.

 


La *Trobada tindrà un marc envolupant en el mercat medieval i les activitats lúdiques i musicals programades tot el cap de setmana segons va explicar el regidor de cultura, festes i turisme, Toni *Sorlí, qui ens va visitar a Ser *Maestrat.
Aprofitant l'estada en el municipi es pot girar una visita al Centre d'Interpretació del Molino de l'Oli, únic en el seu gènere a les nostres comarques amb el "*giny" de 1606, una de les primeres màquines utilitzades per a extreure l'oli de la massa de les olives mòltes per les moles gegants de pedra.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació