alto palancia agua

egm-depor-1t20.gif

egm depor 1t20

Vinaròs té un nou llibre il·lustrat que tracta sobre la seva història.

jose carlos adell amela 110619L'obra es diu Història de Vinaròs i és un treball de José Carlos Adell Amela, dissenyador i operador  d'arts gràfiques professional format a València i que des de fa molts anys presta els seus serveis en Arts Gràfiques Castell, Editorial Antinea.

La Història de Vinaròs d'Adell Amela és singular puix que és una versió amb un atractiu visual impressionant, no és un assaig historiogràfic més, sinó que es tracta d'un treball basat en il·lustracions dibuixades i pintades per l'autor que presenta un gran domini de la tècnica. En aquesta ocasió ha adaptat els diferents passatges històrics de la ciutat des de l'origen del sistema solar fins als últims 80 alcaldes que ha tingut Vinaròs, retratats pels llapis d'Adell Amela.

Al voltant de 500 il·lustracions que han suposat un treball de quatre anys, a part de la consulta de més de 50 llibres dedicats a Vinaròs dels quals l'autor ha extractat els passatges més importants per a traslladar-los a la il·lustració.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

SER EGM

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació