alto palancia agua

egm-depor-1t20.gif

egm depor 1t20

La Unitat d´Hospitalització a Domicili, guardonada amb l´Alè 2019, la sensibilitat dels professionals de la sanitat a casa teua.

ana arizo i marian segarra en la serLa Unitat d'Hospitalització a domicili (UHD) de l'hospital de Vinaròs ha estat guardonada amb l´*alè *Vinarossenc 2019, la màxima distinció civil que s'atorga a la ciutat.


Com a reconeixement a la labor dels professionals que treballen en una secció tan especial des de fa 10 anys, ja que ara es compleix l'aniversari, SER Maestrat ha convidat a la coordinadora de la unitat , Dra. Marian Segarra al costat de la Gerent del Departament de Salut de Vinaròs alhora que directora de l'Hospital, Dra. Ana Arizón.
Les dues ens han explicat com es va crear, quina funció té, els professionals que l'atenen (10) i els serveis que presten, mes de deu mil el passat any.
La seva labor equival al que suposaria una altra planta de l'hospital a vessar contínuament , si estiguessin hospitalitzats en el centro en lloc d'estar a la seva casa els malalts atesos.

ana arizo i marian segarra

 

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

SER EGM

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació