alto palancia agua

egm-depor-1t20.gif

egm depor 1t20

Xaro Miralles "sóc honrada, honesta i treballadora"

XARO MIRALLLES 050619L´alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles ha concedit la primera entrevista presencial a SER Maestrat després de les eleccions municipals en les que va aconseguir la majoria absoluta pera revalidar el càrrec.

 Miralles ha fet un repàs molt ample a tots els punts de l`actualitat que es troba en acabar les votacions i reflexiona al voltant de les eleccions.

l´alcaldessa socialista re escollida amb una majoria d'11 regidors, una fita històrica per al partit i per la comarca fins i tot, ha dit entre moltes altres coses importants que creu que a més d´obres i projectes, la gent l'ha votat perquè és honesta, honrada i treballadora, i això els veïns també ho valoren.

Anuncis ja importants, El Pla especial del nucli antic està ja a exposició a data d´avui. L´alcaldessa lluitarà perquè la ciutat tinga un teatre en l´aprofitament urbanístic dels terrenys de Povet. Miralles ha traslladat el malestar de l´agrupació socialista de Benicarló amb l´executiva provincial al rebutjar que siguen diputats provincials els alcaldes com Xaro, de pobles de més de 5000 habitants.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

SER EGM

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació