alto palancia agua

Xaro Miralles, candidata del PSOE a l´alcaldia de Benicarló ha presentat la candidatura completa

XARO A LA SER 080419

 

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles ha passat per Hoy por Hoy Maestrat per presentar la candidatura completa que l´acompanya per a les eleccions municipals del 26 de maig.

Miralles candidata del PSPV-PSOE ha fet un balanç des del seu punt de vista del que ha estat el mandat municipal que ara acaba destacant que ha sigut "una legislatura tranquil·la".

la candidata socialista destaca en el balanç la nova forma de governar que ha implantat el bipartit, les inversions aconseguides de l´EDUSI amb 10 milions d´euros a fons perdut d´Europa, els pressupostos participatius, els nous serveis socials, la promoció econòmica i laboral que s´ha implementat o l´aprovació del Pla General Estructural.

El primer objectiu que es marca si torna a tenir la responsabilitat de governar serà "gastar els diners de l´EDUSI en les grans inversions previstes" i continuar treballant "les 24 hores del dia per Benicarló"

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació