Un informe de la policia local desmenteix que hi haguera tracte de favor a familiars de la regidora d´hisenda.

MARIA CANO I GUILLEM ALSINA-El portaveu del grup socialista i candidat a l´alcaldia Guillem Alsina ha comparegut acompanyat per la mateixa regidora Maria Cano assenyalant que hi ha un informe de la Policia Local que aclareix que no es va cometre cap il·legalitat en el tema de l´ocupació de la via pública. Segons l´esmentat document després de la denuncia els propietaris van pagar la taxa , el que va comportar l´arxiu de l´expedient com passaria en qualsevol altre local.

-El Jutjat nº 3 de Vinaròs admet a tràmit la demanda de l´Ajuntament de Benicarló contra el Bisbat per la propietat del campanar

-Alcalà reclama una parada de l´autobús Vinaròs-Castelló que passarà per l´aeroport.

Hora 14 Maestrat. Edita i presenta Juanjo Benito.

Alsina ha eixit al pas de la intervenció del portaveu i candidat popular Juan Amat, qui la passada setmana va demanar una comissió extraordinària per tractar el tema.
El portaveu socialista i primer tinent d´alcalde ha demanat a Juan Amat que rectifiqui i ha dit que els serveis jurídics del partit socialista estudiaran si demanen una investigació dins la policia local o van a Fiscalia per esclarir la filtració amb l´intenció de perjudicar el PSOE i que podria ser a més delictiva.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació