alto palancia agua

Vinaròs aprovarà avui dimecres els pressupostos municipals 2019

maria cano 300119Els comptes ascendeixen a la xifra de 28,7 milions d'euros i entre altres projectes permetran posar en marxa la construcció de la passarel·la del riu Cervol i iniciar les obres del col·legi Jaume.

la regidora d´Hisenda, Maria Cano ha passat aquest mati per Hoy por Hoy Maestrat.

 

L'Ajuntament ha presentat aquest matí els pressupostos municipals 2019 amb la xifra total de 28,7 milions, suposant un increment de 700.000€ en relació als comptes de l'anterior exercici. La regidora d'Hisenda, Maria Cano, ha detallat que "aquest augment ha sigut com a conseqüència dels préstecs que es van demanar a l'EDUSI al 2018 per a l'execució de diversos projectes, però per motius administratius la bestreta no es va poder fer efectiva i ara s'afegirà al pressupost d'aquest any".

Pel que fa a les inversions la partida s'ha incrementat en 500.000€ i permetran posar en marxa les obres de construcció de la passarel·la del riu Cervol, així com l'inici del col·legi Jaume I a través del programa Edificant de la Generalitat Valenciana. En aquest sentit, Cano ha explicat que l'Ajuntament ha previst la partida per a la urbanització del solar i els carrers adjacents perquè les feines puguen començar el més prompte possible.

En el capítol del deute la regidora ha destacat que a l'inici de la legislatura se situava prop dels 15 milions d'euros, però gràcies a la bona gestió del Govern Municipal s'ha reduït fins als 9 milions. Cano insistia que sempre que s'ha disposat de romanents s'han destinat per a Inversions Financerament Sostenible i també per a l'amortització del deute.

pressupost vinaros 2019 grafic

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació