Tot a punt per a Sant Canut i Sant Sebastià a Vinaròs

ALSINA ALBELLADes de l'Ajuntament, amb la Brigada Municipal i Policia Local, s'ha coordinat tot el dispositiu especial per garantir que totes les activitats que se celebren a l'ermita es desenvolupen sense incidències. Els actes començaran la nit del dissabte 19 de gener amb la revetlla de Sant Canut a l'ermita.

 

 

El regidor de Festes i Tradició, Marc Albella, ha detallat tota la programació amb les actuacions musicals dels grups Gran Reserva, Grupo Jarana i Calavera Jones, a més els discjòqueis Sonkil i Carlos Martorell, que seran els encarregats de tancar la nit. Cal destacar que s'habilitaran diversos torradors per cuinar carn, així també com el servei de bar de l'ermita.

Per al dia de Sant Sebastià els actes començaran amb la pujada de la relíquia a les 07:30h des de la plaça Parroquial, amb el tradicional repartiment de pastissets, per part de l'Ajuntament, i moscatell a càrrec de la Caixa Rural durant la parada del trajecte. Ja a l'ermita es farà la missa dels peregrins i el Ball de Dimonis oferirà actuacions de danses a l'era, mentre que a les 12:00h s'oficiarà la missa major en honor a Sant Sebastià i en acabar es farà el repartiment de les paelles. En aquest sentit, Albella ha recordat que "ja es poden comprar els tiquets de l'arròs a la planta baixa de l'Ajuntament al preu d'1€ dues racions amb carmanyola inclosa".

El regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha explicat que la Brigada també ha realitzat feines de manteniment, a més de desbrossar els accessos a l'ermita, així mateix, afegia que també es comptarà amb dos camions cisterna per reforçar el servei de bombers en cas d'incident.

Servei de bus

Per al dia de Sant Canut els autobusos de pujada sortiran cada mitja hora a partir de les 17:30h fins a la 01:00h, mentre que de baixada ho faran des de les 02:00h fins a les 04:00h. En aquest cas, el viatge serà gratuït i l'últim bus en tornar al poble serà a les 04:15h.

Per Sant Sebastià el servei de pujada començarà a partir de les 09:00h fins a les 16:00h amb un bus cada 15 minuts. El preu del viatge serà d'1,5€ i gratuït per als usuaris de la targeta daurada. L'últim de baixada sortirà a les 17

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació