alto palancia agua

egm-depor-1t20.gif

egm depor 1t20

El PSPV-PSOE de Vinaròs celebra que els pressupostos de Pedro Sánchez contemplen l'actuació en la N-238

GUILLEM ARTEMI RALLOGuillem Alsina destaca la sensibilitat del President amb el Baix Maestrat i agraeix les gestions realitzades a Madrid pel diputat nacional socialista, Artemi Rallo..

 

 

.- El secretari de Sostenibilitat i Medi Ambient de l'Executiva Provincial del PSPV-PSOE, primer tinent d'alcalde de Vinaròs i candidat socialista a l'alcaldia, Guillem Alsina, ha mostrat la seua satisfacció pel fet que els pressupostos generals de l'Estat recullen les inversions necessàries per al condicionament de la N-238, la via que uneix la localitat amb Ulldecona, “la reparació de la qual porten esperant molts anys les ciutadanes i els ciutadans de la comarca”.

Segons Alsina, “la satisfacció és màxima” perquè “veiem que la nostra reivindicació i les gestions realitzades a Madrid pel nostre diputat nacional, Artemi Rallo, han donat molt bon resultat”.

L'actuació en la N-238 està valorada en 13,2 milions d'euros per a la seua execució entre 2019 i 2020, i en el present exercici ja s'invertiran 5 milions d'euros.

Alsina considera que “el canvi de govern que es va produir al juny del passat any ha resultat molt positiu per a Vinaròs i per al Baix Maestrat perquè des de llavors, tot són bones notícies; amb Pedro Sánchez van arribar lles Rodalies, es desbloqueja l'actuació en la N-238 i a la fi d'any s'eliminarà el peatge de l'AP-7 al seu pas per la nostra comarca i per tota la província”.

De fet, afegeix, “els pressupostos també recullen la partida necessària per a construir l'enllaç a l'autopista des de Vinaròs”.

Alsina a més ha mostrat la seua satisfacció per l'impuls que el govern de Pedro Sánchez ha donat en els pressupostos del present any a les actuacions en la N-232, una via molt utilitzada pels ciutadans del Baix Maestrat i pels turistes que accedeixen a la costa des de l'interior de la península.

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

SER EGM

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació