alto palancia agua

Peníscola presenta la programació per a la festivitat de sant Antoni Abat

raquel paris a la ser julioLa regidoria de Festes ha presentat la programació per a la celebració de la festivitat de sant Antoni Abat que arrancarà en el municipi ja aquest cap de setmana amb la tradicional baixada de l'arbre per part de les cavalleries, el dissabte dia 12 de gener. El diumenge continuaran els festejos amb la venda de bitllets per a la rifa per part dels majorals i els membres de la Comissió de la pròpia associació de Sant Antoni.

 

 

El dijous dia 17, dia de Sant Antoni, es realitzarà l'habitual missa en el qual s'imposarà la camisa i el mocador de *Mayoral 2019 a Valentín Albiol; posteriorment els majorals visitaran la *Ludoteca Municipal i el col·legi de primària per a entregar els premis del concurs de dibuix i lloes.

El dissabte dia 19 de gener es durà a terme la tradicional desfilada de cavalleries que finalitzarà amb l’encès de la foguera per a celebrar la “torrà” popular. L'Ajuntament oferirà a tots els assistents els embotits per a rostir a preu d'un euro, a benefici de la Creu Roja. Després del sopar, hi haurà una gran revetla popular en l'edifici sociocultural.

El diumenge dia 20 finalitzarà l'agenda festiva amb la benedicció d'animals, la rifa i un esmorzar de germanor.

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació