alto palancia agua

Les desfilades del carnaval 2019 tornaran a ser per circuit tancat

abilio segarra 090119El president de la Comissió Organitzadora del Carnestoltes de Vinaròs (COC) Abilio Segarra ha informat avui a Ser Maestrat que l'Assemblea de les comparses que integren la COC va decidir anit per votació que les “desfilades” o cavalcades del carnestoltes 2019 tornen al format de circuit tancat com s'han desenvolupat molts anys.

 

La decisió va ser molt majoritària entre les comparses que van votar (mes de 20) a favor de tornar a l'estructura anterior que l'any passat es va voler canviar per a intentar que siguen mes curts i digeribles per al públic que  es desplaça per a presenciar l'esdeveniment.

D'altra banda Segarra va confirmar el gran concert el dia 24 de febrer, diumenge després de la presentació de reines i dia de la gala infantil, que al voltant de les huit de la vesprada se celebrarà un gran concert amb la presència dels Germans López, (exDragon Rapide) Los Rebeldes  i Danza Invisible.

Les comparses finalment han quedat reduïdes a 30 entitats i la COC aprofitarà les casetes lliures per a muntar dos espais gastronòmics en el recinte de festes que conviden als visitants no socis de comparses al fet que visiten el recinte i se senten còmodes si volen  beure o menjar en el lloc.

Aquestes són les novetats més significatives al costat de la nova ubicació de la Gala de les Reines que es realitzarà en el solar situat en la confluència de *Febrer de la torre amb el carrer San Francisco.

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació