alto palancia agua

Ports aporta 5.000 metres cúbics de sorra per a les platges de Vinaròs

arena dragat 1El material s’ha extret de les feines de dragatge que ha fet en les darreres setmanes la Generalitat Valenciana a la costa de Benicarló.

 

 

 

arena draga 2Aquesta mateixa setmana han començat a la platja del Clot els treballs de reposició de la sorra per reparar l’erosió que es va produir durant la gota freda i el temporal marítim del passat mes d’octubre. El regidor d’Obres i Serveis i primer tinent alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha sigut l’encarregat de gestionar la petició amb el director general del Servei de Ports de la Generalitat Carlos Domingo.

El regidor Alsina ha explicat que “s’ha aprofitat les feines de dragatge que s’han realitzat en les darreres setmanes al port de Benicarló, i un cop atesa la petició de la ciutat veïna, llavors es va demanar a Ports si també es podia extraure sorra per a la per a les platges de Vinaròs”. En total ha suposat l’obtenció de 5.000 metres cúbics que s'han bolcat a la platja del Clot, a través del mateix vaixell de dragatge, amb un sistema de canonades. Cal destacar que Obres i Serveis serà l’encarregat de distribuir la sorra entre les platges del Clot i del Fortí segons les indicacions dels tècnics municipals.

Alsina ha agraït a Ports la bona predispoció per atendre les demandes de l’Ajuntament, destacant que “amb el canvi de Govern a Madrid, sí que s’escolten les nostres reivindicacions per protegir i millorar la costa”. En aquest sentit, posava com a exemple la inversió de 190.000€ que s’ha destinat per reparar els danys que es van produir al pont de les Salines, Cala Puntal i la Foradada, com a conseqüència del temporal marítim i els aiguats  d’octubre. Unes feines que segons afegia Alsina ara s’afegirà la reposició de la sorra a les platges del Clot i del Fortí, amb els 5.000 cúbics de sorra que s’han extret del port de Benicarló. 

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació