alto palancia agua

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT ENTREVISTAT PER SER MAESTRAT EL CAP D´ANY

040119 ximo puig julio vidal palau0El President de la Generalitat, Ximo Puig va concedir una entrevista a Ser Maestrat i a Infonord TV Castelló Maestrat, amb motiu del cap d´any en què repassà els assumptes més rellevants de l´actualitat. Anuncià algunes novetats importants per la zona com les subvenciones de 2,3 milions d´euros que es destinaran a la indústria del moble, dins dels ajuts de 35 milions destinats en el Pressupost de la Generalitat als sectors productius.

 

040119 ximo puig julio vidal entrevista

Puig va evidenciar la preocupació per la violència masclista i els intents de revertir l'avançat en aquest terreny. També parlà de l´esclat de postures perilloses per la democràcia, de la reforma del´Estatut i de la necessitat d'aconseguir un pacte social valencià basat en el treball i la igualtat d´oportunitats en el marc democràtic.

El president expressà la preocupació per la situació del món agrícola, vinculat a la crisi citrícola i la necessitat d´impulsar una indústria tecnològicament avançada.

Respecte a les comarques del nord va anunciar que avanç de Pasqua s´obrirà el tram de la CN 232 entre Morella i Rafeles, molt important per l'economia en facilitar el turisme i els transports des de l´Aragó i el Nord.

Puig va qualificar d´avanç important l´augment de trens al Maestrat tot i que va reconèixer que hi ha que aconseguir baixar els preu dels bitllets. Respecte a comunicacions recordà que el Ministre Àbalos va reafirmar que l'1 de gener de l´any proper la AP 7 serà gratuïta.         

040119 ximo puig julio vidal palau1        

040119 ximo puig julio vidal palau2

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació