alto palancia agua

Les gales de la Reines del Carnaval de Vinaròs se celebraren en la nova ubicació de Febrer de la Torre- Carrer Sant Francesc

marc albellaLes gales de la Reines del Carnaval de Vinaròs se celebraren en la nova ubicació de Febrer de la Torre- Carrer Sant Francesc, ocupant un gran solar propietat d'una constructora amb la qual l'Ajuntament a arribat a un acord per a aquesta fi, segons ha informat avui a Ser Maestrat, Marc Albella, el regidor de festes de la ciutat.

¨

 

 

L'acord entre Ajuntament i Brial, la signatura propietària dels terrenys, converteix a aquesta en patrocinadora de la festa mentre que la cessió és gratuïta a canvi que l'Ajuntament esbrosse i anivelle la superfície en la qual es muntarà el gran escenari de presentació de regnes on es reuneixen mes de 5000 persones per a presenciar l'acte en directe.

Les presentació serà els dies 23 i 24 de febrer, el dissabte la gala de regnes sènior i el Diumenge a la vesprada la gala de reines infantils que cada any té més presència.

Les festes començaran el 16 de febrer i es prolongaren fins al 4 de març. Demà es coneixerà si les cavalcades seran tancades o obertes atés que per a aquesta nit estava prevista la votació entre les comparses per a decidir que vol la majoria segons va informar el president de la Comissió Organitzadora, Abilio Segarra.

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació