alto palancia agua

DIUMENGE TRÀGIC EN EL MAESTRAT : DOS MOTORISTES MORTS A VINARÒS I TRAIGUERA EN SENGLES CAIGUDES.

CN340 KM 1051Dos joves motoristes, de 23 i 27 anys, van perdre la vida en sengles accidents de trànsit a Vinaròs i Traiguera.

 

La primera de les tragèdies vials es va produir en la capital del Baix Maestrat sobre les 13.30 hores. Va succeir en el quilòmetre 1051 de l'antiga 340, enfront de la gasolinera. La víctima circulava en una motocicleta, va perdre el control i va acabar impactant contra la barrera de seguretat. Segons les dades facilitades era Miguel V.G., de 23 anys i veí de Benicarló i molt conegut a Peníscola pel seu treball.

A mitjan vesprada a Traiguera un altre jove que circulava amb moto moria després de caure i col·lisionar contra un fanal en la zona de la font de Sant Vicent en la zona que desemboca en el camp d futbol. El falleciod respon a les inicials de Francisco C. c., de 27 anys i veí de Traiguera, va patir una fractura cranial molt greu.

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

PSOE300X300PX

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació