MARIA DOLORES MIRALLES MIR ÉS LA CANDIDA DEL PVI (PARTIT DE VINARÒS INDEPENDENT) A L´ALCALDIA DE VINARÒS.

201118 MARIA DOLORES MIRALLES EN SER MAESTRATMaria Dolores Miralles Mir és la candida del PVI ( Partit de Vinaròs Independent) a l´alcaldia de Vinaròs.

Miralles repeteix com a cap de llista des de la seua posició d´única regidora d´aquesta formació política independent a l´Ajuntament de la ciutat.

 

 

Els objectius principals que llença el PVI a l´electorat són la reindustrialització de la ciutat tirant endavant el polígon que ja van iniciar quan governaven junt amb els socialistes i també l´impuls al comerç local. En aquest camp Miralles creu que s´ha de començar per revoltar els farragosos tràmits municipals més complicats que a altres pobles del costat de Vinaròs.

El PVI ha sigut el primer partit que ha revelat el nom d´una segona integrant de la llista. Serà la exregidora de Benestar social del Partit Popular, Marcela Barbé, fitxatge mediàtic que segons Miralles tindrà acompanyament de molta gent jove en la candidatura

20181102 camideConquesta 945x222

ash

TV Castelló

Escolta'ns

 

 

covid-amics

banner proximitatgris

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació