alto palancia agua

L´Associació musical ciutat de Benicarló guanya el 40 Certamen Autonòmic de Bandes de Música .

banda benicarlo guanya certament autonomic 2018El cap de setmana passat va tenir lloc el 40 Certamen Autonòmic de bandes de Música en el Palau Reina Sofia de la ciutat de València convocat pel Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana. (entrevista a HxH al vicepresident Carlos Sánchez.)

 

Han participat en aquest Certamen les bandes de música que hagen obtingut el Primer Premi amb Esment d'Honor en les respectives seccions de l'últim Certamen Provincial que s'haja organitzat per cadascuna de les Diputacions Provincials de la Comunitat Valenciana.

El jurat ha estat format per Josep Vicent Egea Insa, Beatriz Fernández Aucejo, Salvador Sebastià López, María Pilar Vañó Bacete i José Suñer Oriola.

 PRIMERA SECCIÓ (+ de 90 musics) Primer Premi i Esment d'Honor amb 336 punts Associació Musical “Ciutat de Benicarló” de Benicarló Director: Pablo Anglés Galindo.

Segon Premi amb 306,25 punts,  Societat Musical Banyeres de Mariola Director: José Francisco Mira Marín.

Tercer Premi amb 293,75 punts,  Societat Musical La Lira Fontiguerense de la Font de la Figuera Director: David Penadés Fasanar.

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació