alto palancia agua

El Congrés aprova la proposta de Compromís perquè es bonifiquen els trams valencians de l'AP-7 com ja fa el Govern a Catalunya

JOAN BALDOVÍBaldoví: "La Nacional 340 no acaba a Vinaròs, volem les mateixes mesures que el Govern va concedir a Catalunya per a disminuir els embossos, la perillositat i la contaminació".

Informació de portada d´Hora 14 Maestrat, avui a migdia, amb Juanjo Benito.

 

 

La Comissió de Foment del Congrés ha aprovat la Proposició no de Llei de Compromís perquè el Govern bonifique els trams valencians de l'AP-7 per a millorar la seguretat vial i rebaixar la congestió i la contaminació, com ja fa a Catalunya des del passat mes d'agost.

La iniciativa de Compromís per a ampliar el RD 1110/2018 i que incloga en el mateix els trams que se situen entre les eixides 43 i 44 i les eixides 60 i 65 de l'AP-7 ha tirat endavant amb el suport de tots els grups a excepció del PSOE, que s'ha abstingut en la votació.

Per a Baldoví: "a problemes iguals, solucions iguals. No entenem que no s'aplique el mateix criteri en territori valencià que en el català perquè l'N-340 no acaba a Vinaròs i amb ella els embossos i la perillositat. Exigim que estes mateixes bonificacions s'apliquen en les comarques de Castelló i les Marines".

Compromís va carregar, en el seu moment, contra el Govern per no estendre la mesura que suprimeix el peatge a conductors recurrents particulars (aquells que realitzen trajectes d'anada i volta amb tornada a les 24 hores) a tota l'AP-7, ja que els vehicles pesats de gran tonatge causen els mateixos impactes negatius en tots els trams pels quals passen.

La iniciativa aprovada remarca els trams Peníscola-Torreblanca, compresos entre les eixides 43 i 44, que la seua alternativa és la saturada N-340, o els de la Marina i la Safor, compresos entre les eixides 60 i 65, que la seua alternativa és l'N-332, també totalment col·lapsada i que travessa ciutats tan significatives com Oliva, que segueix sense disposar d'una circumval·lació.

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

20190513 114448

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació