alto palancia agua

La Consellera de Sanitat i Salut Pública, Ana Barceló ha visitat l´hospital de Vinaròs per primera vegada des del seu nomenament al mes de juny.

ana barcelo en ser maestratBarceló ha donat el tret d´eixida a les obres de la nova sala de més de 500 m quadrats que acollirà l´equip de Ressonància magnètica. La Consellera ha dit que l´obra s´acabarà el pròxim mes de febrer.

 

 

Per altra Banda en l´entrevista que a concedit en directe a SER MAESTRAT, Barceló ha assenyalat que espera que durant octubre es puga tancar el pla quirúrgic anunciat pel President Ximo Puig a la fi de retallar les llistes d´espera amb intervencions a les vesprades.

La Consellera ha concretat respecte al robatori de varius endoscopis d´aquest hospital que la premsa de Castelló xifrava en un valor de mig milió d´euro que no es tant. Ha valorat en 130.000 € el material robat que s´ha reposat de forma immediata per part de les empreses subministradores a la fi de no provocar més retard en l´assistència programada als pacients d´aquests serveis.

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

20190513 114448

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació