alto palancia agua

Vinaròs i Benicarlo celebren amb solemnitat i amb molta assistencia el 9 d´octubre

Hora 14 Maestrat, amb Juanjo Benito.

VINAROS 9 OCTUBREAquesta es una de les noícies que avui portem al nostre informatiu central de migdia.

 

 

Vinaròs va celebrar ahir al matí la Diada de la Comunitat Valenciana , el 9 d´Octubre amb un acte institucional davant l´estàtua de Jaume I a la rotonda tocant a mar de l'Av que porta el nom del gran Rei conqueridor.

A les 11,30 l´l'alcalde, Enric Pla ha llegit el manifest adient amb la presència de bona part de la Corporació així com autoritats policials i representant de la societat que s´han volgut afegir al seguici.

Les reines i dames de la ciutat han tingut un protagonisme destacat en fer l´ofrena floral al bust que representa al Rei en Jaume, després de la que s´ha fet sonar l´Himne de la Comunitat Valenciana seguit amb total solemnitat i respecte pels presents.

La Muixeranga de Vinaròs hi ha posat la cirereta al pastís amb l´actuació a la plaça parroquial enfront de la Casa Gran.

A Benicarló el dia ha estat molt intens amb diversitat d´actes durant tota la jornada. L´Alcaldessa Xaro Miralles, acompanyada per bona part de la Corporació, autoritats policials i estaments civils, així com falleres, dansant´s i gegants han protagonitzat els actes institucionals centrals del dia.

BENICARLO 9 OCTUBRE

 

VINAROS 9 OCTUBRE

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

20190513 114448

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació