alto palancia agua

L’Ampa del CEIP Francesc Català de Benicarló recull firmes pel mal estat del centre

COLEGI CATALA BENICARLOEls pares i mares d’aquest centre educatiu es troben reclamant a l’Ajuntament de Benicarló una actuació immediata donat el mal estat en el que es troba l’escola des de principi de curs.

 

Aquesta es una de les notícies destacades que avui recull l´informatiu Hora 14 Maestrat.

 

La situació més greu, la dels despreniments de l’edifici, va obligar a delimitar amb tanques nombrosos espais del centre, des del patí dels xicotets, els accessos al centre i passadissos, pel perill existent. Un mes després la situació segueix igual. L’Ampa alerta que la protecció habilitada és insuficient i no garanteix la seguretat de pares, mares i alumnes, pel que demanem mesures urgents per evitar mals majors i disposar d’una escola en condicions. Esta classe de treballs haurien d’haver-se realitzat a l’estiu i no és acceptable que la falta de previsió de l’Ajuntament estiga afectant el desenvolupament del curs d’aquesta manera. Per això exigim que arranquen les obres i que aquestes es contracten per un procediment d’urgència, procediment legal i previst en la normativa de contractes del sector públic en casos com el que ens ocupa.

Els pares i mares interessats es troben estos dies signant per tal de recollir signatures que traslladar a l’alcaldia de Benicarló per a que les obres no es demoren ni un sol dia més. D’altra banda insten l’Ajuntament a donar les ordres oportunes per analitzar el mal estat general del centre, especialment pel que fa a la pintura, fonts d’aigua al pati i l’aspecte en general del mateix.

Ampa del CEIP Francesc Català

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

20190513 114448

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació