alto palancia agua

El Espai Audiovisual de Proximitat obri les seues portes al informatiu autonòmic de la Comunitat Valenciana

Dins d´aquesta novedosa iniciativa comunicacional hi està INFONORD TV 

Una nova forma de conèixer les localitats de la Comunitat es veurà reflectida a travès dels diversos punts de vista de la mocadorà, les Falles o del Dia de la Policia Nacional, entre altres notícies.

El nou informatiu de la Comunitat Valenciana, ESAP és la nova proposta de les televisions locals i comarcals valencianes que començarà a emitir-se a partir del dimarts, 9 d' Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana.

L'actualitat més propera desenvoluparà la seua activitat a través de notícies, reportatges sobre les tradicions més arraigades de les localitats. A més d' oferir entrevistes a les personalitats de tots els racons de aquesta comunitat autònoma. El telediari buscarà informar a tots els valencians i valencianes de l' actualitat més directa cobrint tots els espais on hi haurà notícia.

Es tracta d' una nova forma de conèixer la cultura, costums i els succesos de les localitats tant grans com xicotetes i d' oferir una globalizació d' informació a nivell autonòmic.

Aquest espai es posará en emisió el próxim 9 d' octubre. Tindrà una duració aproximada de trenta minuts i s' emitirà de dilluns a divendres, a les 20:00 hores en Alacant i Castelló i a les 21:00 hores en València.

L' equip d'aquesta nova televisió autonòmica cobreix des de la zona nord de Castelló fins al sud d' Alacant. Així, les televisions que composen ESAP son: Info Nord (Maestrat, Ports i Terres de l'Ebre); Televisió de Castelló, 7 TeleValencia, Comarcal TV (La Vall d' Albaida, La Costera, LaSafor i La Marina Alta), Televisió Alcoi i Alacantí TV.

De la mateixa manera, el informatiu es podrà veure a través dels canals de TDT de les televisions que formen ESAP.

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

20190513 114448

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació