L'equip de govern de l'Ajuntament de Peníscola exigeix la dimissió de la portaveu socialista

isabel esbriL'equip de govern de l'Ajuntament de Peníscola, després de les últimes acusacions de la portaveu del PSPV-PSOE del municipi, Isabel Esbrí, sol·licita la seva dimissió immediata.

 

En el comunicat emès des del grup socialista, Esbrí assegura que l'alcalde del municipi, Andrés Martínez, obliga a la Policia Local a aplicar un article de l'ordenança del carril bici que no està en vigor.

Després de la greu afirmació, l'edil de Governació i Policia Local del consistori, Alfonso López anuncia que "la regidora de Peníscola no coneix la realitat del municipi, doncs l'article al que es refereix la portaveu va ser aprovat per sessió plenària en data de 20 de març de 2014". A més, López precisa que l'Ordenança de Tràfic la va aprovar l'ajuntament amb el suport de PSPV i "ara sembla que l'edil socialista es desmarca per oportunisme polític quan el seu company de bancada va votar a favor de la mateixa".

L'equip de govern està format per set regidors del Partit Popular i una regidora de Ciutadans, la qual és responsable de l'Àrea de Tràfic. Tots ells coincideixen en la petició de dimissió d'Isabel Esbrí com a portaveu del Partit Socialista en l'oposició, doncs tal com explica López "no mereix ser regidora una persona que critica sense saber i que enganya a la ciutadania amb els seus comunicats sense fonaments". A això afegeixen "el ridícul de l'enviament de diverses notes de premsa quan són els regidors del propi equip de govern els qui li adverteixen de l'error en la seva nota de premsa en la qual afirma qüestions que no són veritat evidenciant un desconeixement total de les ordenances municipals i de la realitat del municipi".

Va ser el propi regidor de Policia, Alfonso López, qui es va reunir amb l'Assemblea de vianants afectats per la problemàtica sorgida amb el carril bici i qui, al costat d'ells, va concloure a aplicar una sèrie de mesures, de les quals ja s'han engegat dues d'elles.

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació