El PSPV denuncia que l'alcalde de Peníscola obliga la Policia Local a aplicar un article de l'ordenança de carril bici que no està en vigor

  • bicis peniscolaLa candidata socialista a l'alcaldia, Isabel Esbrí, mostra la seua preocupació per la deriva xenòfoba del regidor Alfonso López que “per a escórrer l'embalum, ho mescla tot: carril bici, top manta i política estatal de migracions”.

La portaveu municipal del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de Peníscola i candidata a l'alcaldia per aquest partit, Isabel Esbrí, culpa a l'equip de govern del Partit Popular de ser el causant del problema existent amb el carril bici en la zona nord de la localitat.

I és que segons explica, “la incapacitat i mala gestió de l'alcalde Martínez i dels regidors del PP han originat una situació inaudita al poble”.

Al marge d'aquest detall, la candidata socialista a l'alcaldia censura unes recents declaracions del regidor de Policia, Alfonso López, “en les quals saca a relluir un argument de tall xenòfob que ens preocupa, donce ho mescla tot: carril bici, top manta i política de migracions”.

Isabel Esbrí lamenta que “que els populars vulguen aprofitar-se dels migrants per a escórrer l'embalum en un problema com el del carril bici que han creat ells mateixos”.

En aquest sentit resulta sorprenent que per a eludir les seues responsabilitats, pretenguen tirar la culpa del que succeeix a Peníscola a Pedro Sánchez i a la seua política de migracions, quan a penes porta 3 mesos en el Govern i el conflicte del top manta s'arrossega des de fa molts anys, sense que fins hui, l'alcalde Andrés Martínez haja sigut capaç de trobar una solució”.

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació