alto palancia agua

El PSPV denuncia que l'alcalde de Peníscola obliga la Policia Local a aplicar un article de l'ordenança de carril bici que no està en vigor

  • bicis peniscolaLa candidata socialista a l'alcaldia, Isabel Esbrí, mostra la seua preocupació per la deriva xenòfoba del regidor Alfonso López que “per a escórrer l'embalum, ho mescla tot: carril bici, top manta i política estatal de migracions”.

La portaveu municipal del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de Peníscola i candidata a l'alcaldia per aquest partit, Isabel Esbrí, culpa a l'equip de govern del Partit Popular de ser el causant del problema existent amb el carril bici en la zona nord de la localitat.

I és que segons explica, “la incapacitat i mala gestió de l'alcalde Martínez i dels regidors del PP han originat una situació inaudita al poble”.

Al marge d'aquest detall, la candidata socialista a l'alcaldia censura unes recents declaracions del regidor de Policia, Alfonso López, “en les quals saca a relluir un argument de tall xenòfob que ens preocupa, donce ho mescla tot: carril bici, top manta i política de migracions”.

Isabel Esbrí lamenta que “que els populars vulguen aprofitar-se dels migrants per a escórrer l'embalum en un problema com el del carril bici que han creat ells mateixos”.

En aquest sentit resulta sorprenent que per a eludir les seues responsabilitats, pretenguen tirar la culpa del que succeeix a Peníscola a Pedro Sánchez i a la seua política de migracions, quan a penes porta 3 mesos en el Govern i el conflicte del top manta s'arrossega des de fa molts anys, sense que fins hui, l'alcalde Andrés Martínez haja sigut capaç de trobar una solució”.

 

20181102 camideConquesta 945x222

Escolta'ns

 

 

drcas1u2

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació